tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Morbid fest

Morbid fest Fezen Club

2012-12-01 (szombat) Fezen Club, Székesfehérvár

Idén december 1-én egy egyedülálló kezdeményezéssel örvendezteti meg a Cadaveres zenekar Székesfehérvár keményzene-kedvelőit egy nagyszabású rendezvény keretében! Egyedülállóan, párhuzamosan két terembe zajlanak a koncertek, hogy minél szélesebb zenei spektrumot próbáljon a rendezőség kielégíteni!
Hat óra non-stop keménykedésre lehet számítani egy igazán kedvező elővételes jegyárért : 900ft ! ( Ákos Jegyiroda ) - tehát érdemes előre megváltani a belépőket! :-) ...és hogy kiket is láthattok aznap este? Itt egy rövidke bemutatkozás az est fellépőiről: Gépház: Éjfény - www.facebook.com/Ejfeny A Motschar metalban utazó Éjfény 2000-ben alakult Veszprémben.A zenekar év elején átalakult és trióban csapatják a metált. :) A zenekar következő lemeze, mely a Motschar névre hallgat, a HammerWorld Magazin e-havi mellékleteként megjelent A lemezhez idén két videoklip is fog készülni.
Animid Effect - www.facebook.com/pages/Animid-Effect/105049412898892 Ha Animid Effect, akkor juharmetal. A zenekar tavaly év végén jelentkezett újabb anyagával, mely az Engramosis nevet kapta. Az idén 10 éves zenekar az év elején tagcseréken esett át, de gyorsan talpra álltak és tovább hirdetik a juhart! :)
Doghitters - www.facebook.com/doghitters A Doghitters 2007 decemberében alakult. Kibaszott hardcore-t játszanak, arcletépő metál témákkal fűszerezve, de reméljük ezt már mindenki tudja. A bulin az 5 éves kis-jubileumukat ünneplik!...és lesz egy csomó meglepetés, úgyhogy mindenképp érdemes benézni majd rájuk!
Nadir - www.nadir-official.com/ 1993-ban kezdék Dark Clouds néven. Czetvitz Norbert gitáros / dalszerző alakította a zenekart, a mai tagságban ő az egyetlen alapítótag. A régi néven két demót, egy EP-t és két albumot hoztak ki. Az egész Dark Clouds időszak lényegében előtanulmány volt a Nadirnak. Az új banda rendszeresen és gyakran koncertezik Magyarországon, és megfordult a környező országokban is. Játszottak a térség legnagyobb nyári szabadtéri fesztiváljain és felléptek olyan zenekarok elő-bandájaként, mint a Crowbar, a Pro-Pain, a Krisiun, a Dying Fetus, a Master, a D.R.I., az Entombed vagy a Merauder. Legutóbbi anyaguk, az "Exitus" 2012 tavaszán látott napvilágot.
Csarnok : Samas - www.facebook.com/samas.hun.7 A Samas egy modern hangzású metál banda. Zenéjükben mindig az egyediségre törekedtek. Dalaikban a metál zenén belül több stílus is keveredik. Reményeik szerint ez még változatosabbá teszi a hangzást. A szó mindig másodlagos, csak a koncerteken derül ki igazán mi is az a SAMAS!
El Pollo Loco - www.facebook.com/pages/El-Pollo-Loco/187291421798 A zenekar 2008 októberében alakult, és első koncertjét rá egy hónapra már meg is tartotta. 4 év során lenyomott 200 koncertet és az izzadságszagú undergorund klubbulik során tud a legjobban kiteljesedni. Nem a komplex megoldások híve, hanem tufa riffek jellemzik legjobban a zenei megközelítést, amit preferálnak a srácok.
Don Gatto - www.facebook.com/dongattohc A Fürgerókalábak és a Chaos Of Disorder feloszlása után hívták életre Szekszárd bunkó-hc szupergrupját Weisz, Halász Peti meg Acélos. Ha ez egy koncertajánló, mindenkit várnak szeretettel. Ha cd ajánló, akkor az ő cédéik a legolcsóbbak. 9 szám, két lemezen 700 ft-ért. Ennyi.
A Guerrillas - www.facebook.com/GuerrillasBand Erdélyből érkeznek hozzátok, ahol évek óta tolják a kompromisszum mentes metált, amit HC elemekkel vegyítenek. Energikus koncert-csapat, mázsás riffekkel. Az új anyaguk ingyen letölthető innen: www.guerrillas.ro/
Cadaveres - www.facebook.com/CADAVERESBAND A székesfehérvári Cadaveres de Tortugas feloszlása után alakult 2005-ben. 2010-re stabilizálódott végleg a zenekar egy teljesen új felállás. Az énekes Bölcsföldi Zoltán lett. A dobos posztra Szakács József került, aki korábban az Ektomorf zenekarban játszott. A gitáros Göbölös Kálmán a Chaos Of Disorder soraiból. Amire számíthattok: Kőkemény hardcore-trash, brutális törzsi ritmusok, szigorú gitárok, mindezt hazai pályán!
Játék!!!! Kisorsolnak 5 belépőt a dec. 1-i Morbid Fesztre, ahol 9 tökös rockbandát láthattok. Nem kell mást tennetek a belépőkért,mint : - Visszajelölni az eseményt - Megosztani a saját oldalatokon - ...és az esemény falára odaírni :" Meg osztva ! " Azok között akik szerda éjfélig ( nov. 28. ) - részt vesznek, megosztanak és beírnak - kisorsolják a belépőket !

20:00

900 Ft / 1400 Ft

http://www.facebook.com/events/110406879120820/

[2012-11-25 16:13 feltöltő: Zsófi]