tartalomkoncertekgalériaimpresszumvideókletöltés
Koncertek

Fall City Fall, ASFSE, Empires Fade, Stubborn, Nohanded Painter, Follow The Water, Show Your Otherside

Fall City Fall, ASFSE, Empires Fade, Stubborn, Nohanded Painter, Follow The Water, Show Your Otherside Dürer Kert (régi)

2013-04-19 (péntek) Dürer Kert (régi), Budapest

Turnéjuk keretében hazánkba látogatott volna az osztrák hardcore színtér nagyágyúja, egyenesen Grazból, a Give Em Blood a Dürer Kert kistermében április 19-én. de sajnos lemondani kényszerültek egész, 10-napos turnéjukat, úgyhogy nálunk sem teszik tiszteletüket. Lesz viszont így is 7 zseniális zenekar, a buli a Phoenix Music Hungary-nak köszönhetően 3 külföldi zenekarral bővült!
Ott lesznek viszont a Give Em Blood helyett a színpadon a FALL CITY FALL (CAN) (www.facebook.com/fallcityfall), az A SIGHT FOR SEWN EYES (CAN) (www.facebook.com/asightforsewneyes), és az EMPIRES FADE (UK) (www.facebook.com/empiresfade) tagjai, hogy gondoskodjanak a hangulatról. A hazai underground színteret többek között az idei évtől már az Ascension46 szárnyai alá tartozó kerekegyházi Stubborn képviseli. A srácok a tavalyi Ep-jüket követő újabb anyag kiadására készülnek, amin már gőzerővel dolgoznak. A 2008-ban alakult zenekart rendkívül energikus előadásmód jellemzi, igazi energiabomba, ami robban a színpadon. Őket követi az február végén megjelent, "Mountains" című EP-jét bemutató Follow The Water. A srácok nemrég érkeztek haza első európai körútjukról, ahol rendkívül kedvező fogadtatásban részesültek, és most itthon is bebizonyítják, mit tudnak. Játszik még a győri Nohanded Painter, akik szintén Ep-re készülnek, és türelmetlenül várják, hogy végre Budapesten is bemutatkozhassanak az új felállásukkal, ahol már főként a tiszta ének, és rengeteg dallam dominál, ezáltal végleg levetették magukról a sablonos deathcore jelzőt. Az est utolsó fellépője Kecskemét ifjú pop-punk üdvöskéi, a Show Your Otherside, akik most kezdik bontogatni szárnyaikat, de rendkívül ígéretesek első próbálkozásaik, érdemes odafigyelni rájuk! A buli utáni hangulatról Adam Ajkay és Sergio gondoskodnak! Fellépők: FALL CITY FALL (CAN) - www.facebook.com/fallcityfall ASIGHTFORSEWNEYES (CAN) - www.facebook.com/asightforsewneyes EMPIRES FADE (UK) - www.facebook.com/empiresfade STUBBORN - www.facebook.com/stubbornbandhu FOLLOW THE WATER - www.facebook.com/followthewaterband NOHANDED PAINTER - www.facebook.com/nohandedpainter SHOW YOUR OTHERSIDE - www.facebook.com/syoband Afterparty: ADAM AJKAY (www.facebook.com/djadamajkay) SERGIO (www.facebook.com/sergiodubstep)

20:00

20 h-ig 800 Ft, utána 1000 Ft

http://www.facebook.com/events/425576400865074/

[2013-03-13 04:27 feltöltő: Zsófi]